Sinterklaas

Sinterklaas 2021 

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van Sinterklaas 2021. Meer informatie volgt binnenkort.

Sinterklaasintocht 2020 in De Lutte gaat niet door

Er is besloten dat de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in De Lutte helaas niet door kan gaan. Dit in verband met de maatregelen rondom het coronavirus.

Alternatieven huisbezoek

Jong Nederland probeert ook in de coronatijd de kinderen weer een leuke sinterklaas te geven. Nu de huisbezoeken helaas niet meer mogelijk zijn willen wij daarom twee alternatieven aanbieden: videobellen met de Sint en pieten die langs de deur komen.

Videobellen met de Sint

Een kwartier lang gaat de Sint geheel coronaproof met de kinderen videobellen waardoor de kinderen tóch het gevoel krijgen dat de Sint en zijn pieten langs zijn geweest. Nadat er onderling een tijd afgesproken is krijgt u via de mail een link toegestuurd waarmee er op de dag zelf een videoconnectie kan worden vastgesteld.

Kosten: 15 euro

Heeft u interesse in ‘Videobellen met de Sint’? Klik dan hier om het formulier in te vullen.

Pieten komen langs

Naast videobellen heeft Jong Nederland nóg iets leuks bedacht. Twee pieten komen bij u langs op de door u gekozen dag en tijd en kloppen met veel enthousiasme bij u aan. Ze blijven buiten bij de voordeur staan, maar laten even hun gezicht zien en strooien wat pepernoten. Als u het wenst is het ook nog mogelijk dat de pieten uw eigen zak met cadeaus bij uw voordeur afgeven. Vooraf spreken we dan een plek af waar de pieten de zak kunnen pakken. Alles gebeurt natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kosten: Vrije gift

Heeft u interesse in ‘Pieten komen langs’? Klik dan hier om het formulier in te vullen.